Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piața pariurilor: șansele lui Donald Trump de a fi reales au crescut după 'cea mai bună prestație a sa într-o dezbatere'

Investment News
Trump Biden

Șansele lui Donald Trump de a fi reales au crescut, conform cotelor Betfair Exchange, ca urmare a discursului său din a doua și ultima dezbatere în fața lui Joe Biden. Trump avea o cotă de 3.10 (32% șanse) să câștige alegerile din 2020 înaintea dezbaterii, iar acum are o cotă de 2.90 (34% șanse). Biden a căzut de la o cotă de 1.47 (68% șanse) la 1.53 (66% șanse).

2.2 milioane € au fost pariați pe Biden și Trump în timpul dezbaterii, ducând suma totală pariată în ultimele 24 de ore la peste 10 milioane €. Piața este pe cale să atingă 330 milioane € pariați, devenind astfel cea mai mare piață din toate timpurile, depășind recordul de 220 milioane € de la alegerile din 2016.

Citește șI: Papa Francisc militează pentru homosexuali! Cere o lege specială: 'Au dreptul să facă parte dintr-o familie'

Purtărtorul de cuvânt al Betfair, Sam Rosbottom a declarat: „Ambii candidați vor considera că au câștigat dezbaterea, însă cotele spun că banii au fost pariați în favoarea lui Donald Trump pe Betfair Exchange. Cota lui de a fi reales s-a schimbat de la 3.10 (32% șanse) la 2.90 (34% șanse) în timp ce cota lui Biden a ajuns la 1.53 (66% șanse).”

„Peste 10 milioane de euro au fost pariați pe cine va câștiga alegerile în ultimele 24 de ore, inclusiv 2.2 milioane € în timpul dezbaterii, ceea ce înseamnă că recordul de 220 milioane € pariați în 2016 va fi depășit, piața putând să ajungă la 330 milioane €.”

Citește și: Vladimir Putin, șocat că în era tehnologiei pandemia a lovit atât de puternic: 'O persoană poate rămâne fără apărare!'

Pariorul profesionist pe politică și expertul în alegeri al Betfair, Paul Krishnamurty, a spus: „Aceasta a fost cea mai bună dezbatere avută de Donald Trump de departe. A fost mult mai disciplinat și se vede că a fost recompensat, cotele mișcându-se în favoarea sa. Cu toate acestea, Biden este mulțumit. Și-a atins principalul obiectiv, și anume evitarea unor dezastre. A fost pasionat și informat.”

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.