Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Platforma IMM Invest a început să fie accesată încă de la ora 5.30, iar situaţia a evoluat până la atingerea unui număr de 397.000 de accesări pe minut

www.plandeafaceri.ro
IMM

Platforma IMM Invest a început să fie accesată încă de la ora 5.30, iar situaţia a evoluat până la atingerea unui număr de 397.000 de accesări pe minut, au anunțat, printr-un comunicat, reprezentanții FNGCIMM. Acest volum de trafic a blocat comunicarea dintre portal si beneficiari, spun aceștia, anunță MEDIAFAX.

Platforma IMM Invest dedicată companiilor afectate de criza COVID-19 trebuia să fie deschisă vineri pentru înscrieri la ora 10.00. Platforma a început să fie accesată încă de la ora 5.30, iar situaţia e evoluat până la atingerea unui număr de 397.000 de accesări pe minut, conform unui comunicat al FNGCIMM (Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii).

Citește și: Ludovic Orban a luat foc! Șefii din Poliție i-au nesocotit ordinele

„Acest volum de trafic a blocat comunicarea dintre portal și beneficiari. Mai mult decât atât, printr-o stranie , ambele site-uri, www.fngcimm.ro și www.imminvest.ro, s-au blocat în același moment, cu toate că sunt găzduite în locații distincte, de către provideri diferiți”, se arată în comunicat.

Reprezentanții instituției susțin că aplicaţia a fost testată timp de două săptămâni înainte de lansare de către angajații FNGCIMM, care au creat peste 1.700 de conturi. La finalul probei, au fost efectuate teste în condiţiile unui trafic de 3 milioane de utilizatori pe oră.

Niciun beneficiar nu s-a putut înregistra vineri pe platforma IMM Invest. Procedura de înscriere va fi reluată pas cu pas de la 0, în cel mai surt timp.

Citește și: Trăiască banii de la stat! O firmă controlată de către Sebastian Ghiță dă lovitura pe timp de pandemie! .

„Toți beneficiarii vor beneficia de șanse egale de a se înscrie în program și subliniem că principiul de înscriere în program nu este primul venit, primul servit. Aplicația va rămâne deschisă până la sfârșitul acestui an, plafonul alocat fiind de 15 miliarde de lei”, se mai arată în comunicatul FNGCIMM.

Potrivit acestuia, platforma este un registru unic electronic prin care se analizează doar dacă aplicantul este eligibil şi are statut de IMM, dar nu reprezintă acordul de finanţare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.