Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMB: Proiectele cu finantare europeana ale primariei aproape de finalizare

Razvan Sava

Primarul General, Razvan Sava, a vizitat astazi Observatorul Astronomic "Amiral Vasile Urseanu" si a declarat ca acest obiectiv, precum si Arcul de Triumf si Ambulatoriul de la Spitalul Gomoiu "sunt obiectivele de investitii cu fonduri europene pe care Municipalitatea va reusi sa le finalizeze in termen".

Lucrarile de la Observatorul Astronomic se vor finaliza la sfarsitul lunii iunie 2016, iar in ceea ce privește proiectul de consolidare, restaurare și conservare de la Arcul de Triumf, primarul a declarat că termenul de 30 iunie este unul real.

"La sfârșitul acestei săptămâni vin izolatorii, se vor monta într-o săptămână, se va turna betonul. Deci pentru Arcul de Triumf termenul de finalizare de 30 iunie este unul real", a declarat Razvan Sava.

In ceea ce priveste Pasajul de la Piata Sudului, Primarul General s-a declarat optimist de ritmul de lucru, explicand ca "lucrarile sunt intr-un stadiu avansat  si sunt increzator ca va fi finalizat pana pe 30 iunie, asa cum prevede contractul. In acest moment se asfalteaza bretelele pasajului dinspre str. Nitu Vasile, urmand ca santierul sa fie mutat pe latura dinspre Calea Vacaresti pana la sfarsitul acestei saptamani".

Referindu-se la proiectul "Circuit turistic Floreasca-Tei", Razvan Sava a declarat ca  "acest obiectiv de investitii a fost compromis, astfel ca termenul de finalizare - 30 iunie - un este unul nerealist. Nu am reușit să deblocăm lucrurile în totalitate. Mai sunt câteva neclarități, legat de devierea conductelor de la RADET și ecluză. Sper ca, în cel mai scurt timp, să avem soluție și pentru lucrarea de la Tei, Floreasca".

Primarul  a mai explicat ca lucrările de la proiectul de reabilitare, modernizare și echipare a ambulatoriului de la Spitalului clinic de copii dr. Victor Gomoiu urmează să fie finalizate, iar unitatea s-ar putea deschide peste patru — cinci luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.