Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP: Vasile Blaga face parte din USL-ul ticalos

Miscarea Populara MP

PMP reacționează după ce co-președintele PNL, Vasile Blaga, a anunțat că PNL nu va colabora deloc cu partidul condus acum de Traian Băsescu:

”Nu e nici un secret că Vasile Blaga face parte din USL-ul ticălos care a încercat în 2012 sa îngenuncheze  România prin lovitura de stat.

Știu ca astăzi el functioneza după alte principii de viață, dar ii reamintesc ca societatea încă se bazează pe o aceeași logica, aceea ca poți refuza o invitație atunci când îți este adresată! Nu te poți trezi sa declari public ca nu te interesează nici un fel de colaborare cu MP, ignorând cu desăvârșire faptul ca nu ti-a propus nimeni. Este strict decizia ta, domnule Blaga sa îmbrățișezi valorile USL! Nimeni nu dorește sa te abata de la calea cea dreapta!

Mișcarea Populară este o forta politica care va aduce în rândurile sale românii care vor o România a normalității prin implicare si curaj, nu prin tăcere și blat pe fata cu partidul lui Iliescu și a lui Dragnea!”, a declarat Eugen Tomac, prședintele executiv al PMP pentru stiripeurse.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.