Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul continuă PNDL I si II: Orban, Cîțu și Ștefan pregătesc o nouă rundă de finanțări pentru primării

Inquam Photos/ Octav Ganea
Guvernul Romaniei

Guvernul Orban are în vedere alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului pentru finanțarea proiectelor din PNDL  etapele I și II. Executivul dorește alocarea sumei totale de 300 de milioane de lei pentru proiectele de investiții.

„Se aprobă suplimentarea bugetului Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administraţiei, pe anul 2020, la capitolul 70.01 ”Locuințe, servicii și dezvoltare publică”, titlul 51 ”Transferuri între unități ale administrației publice”, cu suma de 300.000 mii lei, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2020, reprezentând credite bugetare, pentru finanțarea Programului Național de Dezvoltare Locală etapele I și II”, se arată în proiectul de Hotărâre de Guvern care va ajunge pe masa Executivului.

Citește și: CLARIFICARE de la Ludovic Orban: FĂRĂ mască la alergat în aer liber

Pe de altă parte, pentru anul viitor se discută informal despre o posibilă „înghețare” a PNDL, au spus precizat surse guvernamentale pentru STIRIPESURSE.RO. Potrivit surselor guvernamentale, în Ministerul Dezvoltării se lucrează la prelungirea cu doi ani a tuturor contractelor de lucruri, iar în perioada următoare vor fi transmise autorităţilor beneficiare adresa pentru acestea să nu mai trimită situaţii de lucrări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.