Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL anunță schimbari la varf

sah

Prim-vicepreședintele PNL Catalin Predoiu va prelua șefia PNL Bucuresti. El a pus câteva condiții care au fost acceptate în Consiliul de fuziune al PNL și vor fi votate în CNC al PNL de vineri.

Co-președintele PNL Vasile Blaga a anunțat că în continuare Cătălin Predoiu este și propunerea PNL de premier în cazul în care se va ajunge la guvernare după alegeri, infirmand totodata posibilitatea ca Predoiu sa candideze la primaria Capitalei.

Vezi și: SURSE - Începe Operațiunea 'Independența' în UNPR

La rândul ei și co-președintele Alina Gorghiu a anunțat că mulți colegi din vechiul PNL și vechiul PDL se vor retrage pentru că PNL a înțeles vocea românilor. Nu trebuie înțeles că aceștia au fost sancționați.

Ea a mai spus că s-a decis unificarea Secretariatului General al PNL și că organizația de București va avea o conducere unică pentru că PNL pune un mare accent pe ceea ce se întâmplă la București. Noul secretar general unic al PNL va fi primarul de Oradea, Ilie Bolojan (provine din vechiul PNL).

Astfel au fost retrași Gheorghe Flutur și Marian Petrache din funcțiile de secretari generali ai vechiului PDL, respectiv vechiul PNL, dar și Anca Boagiu și Teodor Atanasiu din cele de co-președinți ai PNL București, insa Gorghiu a subliniat ca aceasta schimbare nu reprezinta o sanctiune. Gheorghe Flutur si Marian Petrache vor fi prim-vicepresedinti PNL.

Tot vineri în ședința Consiliului National al PNL va fi desemnat și candidatul pentru Primăria Generală a Capitalei. Cel mai probabil acesta va fi europarlamentarul Cristian Bușoi.

Candidații pentru primăriile de sector vor fi desemnați în cursul lunii iarnuarie. Deocamdată numele vehiculate sunt deputatul Diana Tușa, la Primăria Sectorului 1, deputatul Dan Cristian Popescu la Primăria Sectorului 2, deputatul Florin Alexe la Primăria Sectorului 3, Marius Rogin la Primăria sectorului 4, deputatul Ovidiu Raețchi la Primăria Sectorului 5  și deputatul Răzvan Mironescu la Primăria Sectorului 6.

Vezi și: STENOGRAME PNL - ”1,5 milioane de dolari din SUA pentru curățarea PNL”

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.