Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL București cere convocarea Consiliului General pentru a aproba bugetul RADET

radet cu bani

Partidul Național Liberal îi cere primarului general interimar, Ștefănel Dan Marin, să convoace Consiliul General al Municipiului București pentru a aproba bugetul RADET pentru 2015. Ei amenință că, în caz contrar vor căuta să construiască o majoritate cu care să îl de jos din funcție

„Pentru ca la robinetele bucureştenilor să curgă apă caldă, iar în calorifere lor să vină căldură (...) primul lucru care trebuie să se întâmple este convocare în regim de urgenţă a unei şedinţe a Consililui General de către primarul interimar în care să se adopte bugetul RADET pentru anul 2015”, a declarat co-preşedintele PNL Bucureşti, Teodor Atanasiu, citat de Mediafax.

Citiți și: Primarul UNPR al Bucureștiului la un pas de demitere.

Athanasiu a calificat declaraţiile ministrului Energiei Andrei Gerea, conform cărora ELCEN va da căldură Bucureştiului chiar dacă RADET nu vrea, drept „minciună”. Dacă o asemenea măsură ar fi aplicată, spune el, ar fi „o catastrofă din punct de vedere managerial”. Liberalul a mai spus că Gerea nu poate dispune stingerea datoriilor pe care le-a acumulat RADET, furnizorii nefiind în subordinea Ministerului Economiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.