Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL dă startul sondajelor pentru stabilirea candidaților

PNL da startul sondajelor pentru stabilirea candidatilorCopreședintele PNL Alina Gorghiu a anunțat că în maximum trei săptămâni în toate județele vor începe sondajele de opinie cu privire la posibilii candidați, urmând ca până în luna decembrie să fie anunțate persoanele desemnate pentru alegerile locale.

„S-au înscris candidaturile, a avut loc competiția internă în cadrul fiecărei filiale județene, municipale. Luni, împreună cu cei doi secretari generali și cu copreședintele Vasile Blaga, vom avea o discuție cu conducerile filialelor pentru a putea împărți pe județe firmele de sondare a opiniei publice. Din acest motiv, începând de luni cam în trei săptămâni-o lună toate filialele își vor demara această cercetare sociologică la nivelul municipiului reședință de județ, la nivelul județului și într-o lună vom avea gata rezultatele acestor sondaje. În funcție de rezultatele acestor sondaje vom decide candidaturile. Și eu și Vasile Blaga credem că la începutul lunii decembrie vom fi în măsură să spunem toți candidații la nivel național sau aproape toți candidații, lucru care este fără precedent pentru un partid politic din România”, a declarat Alina Gorghiu, citată de Agerpres.

Gorghiu a adăugat că ulterior candidații își vor prezenta programele electorale.

Liderul PNL a făcut aceste declarații la Baia Mare, unde participă, alături de Vasile Blaga, la ședința Comitetului Executiv Județean Maramureș în cadrul căreia se va discuta despre pregătirea campaniei electorale.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.