Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția confirmă ipoteza unui joc sexual BDSM cu final tragic în cazul fostului jucător de rugby: obiecte folosite în jocuri erotice găsite în camera morții

rugbist

Un fost jucător britanic de rugby în XIII Ricky Bibey, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Florenţa, a anunţat, duminică, presa italiană, citată de AFP, informează Agerpres.

De două ori câştigător al Cupei Challenge cu Wigan Warriors şi St Helens, Bibey a fost găsit mort sâmbătă în Hotel Continentale, victima unei crize cardiace, conform cotidianului La Nazione.

Alerta a fost dată de o femeie de 43 de ani, cu care Bibey se afla în cameră. Aceasta era grav rănită şi sângera abundent, fiind transportată la spital.

Conform altor clienţi ai hotelului, din camera celor doi s-au auzit ţipete, iar obiecte utilizate în jocuri erotice au fost găsite de poliţie, conform La Nazione. Sexul extrem și jocurile erotice s-au încheiat prost. Aceasta este ipoteza Poliției din Florența.

În urma operației, tocmai rănile găsite pe corpul femeii au fost cele care au confirmat teza potrivit căreia a fost un joc erotic care s-a încheiat cu o tragedie, și nu o ceartă violentă, așa cum s-a aflat de la unii martori și din primele reconstituiri a ceea ce s-a întâmplat în hotel.

Între timp, echipa mobilă a confiscat ceea ce este prezent în camera de hotel, inclusiv câteva obiecte care ar confirma ipoteza unui joc sexual la limită. S-a vorbit despre o moarte în urma unui atac de cord. O boală fatală în timpul unui joc erotic. Femeia avea semne evidente la gât și alte leziuni pe corp. Anchetatorii au găsit sânge peste tot în cameră.

Vezi și: Fost rugbist, găsit mort într-o cameră de hotel: poliția suspectează un joc erotic care a mers prost .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.