Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Alba au confiscat peste 400 de brazi de Crăciun, pe care un bărbat de 49 de ani și fiul său de 16 ani i-ar fi tăiat ilegal

ROMSILVA
brazi

Polițiștii din Alba au confiscat peste 400 de brazi de Crăciun, pe care un bărbat de 49 de ani și fiul său de 16 ani i-ar fi tăiat ilegal, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al IGPR, polițiștii din Câmpeni, județul Alba, au continuat cercetările, după ce în 11 noiembrie au găsit abandonați 422 de brazi de Crăciun.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 49 de ani, din comuna Albac, care, împreună cu fiul său, în vârstă de 16 ani, ar fi tăiat, fără drept, pomii de Crăciun, în vederea valorificării ilegale.

Citește și: Noua HARTĂ politică a României - Rezultatele obţinute de partide în fiecare judeţ

Polițiștii au făcut percheziții la două proprietăți deținute de bărbat și au descoperit 410 pomi de Crăciun, tăiați ilegal, un ciocan silvic de marcat, confecționat artizanal, 16 cartușe calibrul 12 mm, deținute ilegal, și 20.000 de lei în legătură cu care există suspiciunea că provin din valorificarea pomilor de Crăciun.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Verificările în acest caz au începăut după ce în noiembrie polițiștii au descoperit, încărcați în remorca unui tractor abandonat, 224 de pomi de Crăciun, care ar fi fost tăiați în mod ilegal. Verificările au continuat în zonă, cu sprijinul jandarmilor montani, iar, în urma acestora, au mai fost descoperiți 198 de pomi de Crăciun tăiați ilegal. Cei 422 de pomi de Crăciun au fost predați unui ocol silvic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.