Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii din Mureş au descoperit într-un microbuz 3.000 de litri de alcool pentru care şoferul nu avea acte

bauturi alcoolice

Poliţiştii din Mureş au descoperit, în noaptea de miercuri spre joi, 3.000 de litri de băuturi alcoolice, sticlele fiind transportate fără acte cu un microbuz care a fost oprit la un control în trafic. Sticlele erau ascunse în saci de rafie, acoperiţi cu pături. Şoferul este cercetat penal, scrie NEWS.RO.

Citeşte şi: Ministrul de Finanţe, anunţ CAPITAL: Câţi BANI se împart în teritoriu, pentru finalizarea proiectelor

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Mureş, împreună cu poliţiştii din Ungheni, au oprit pentru control, pe D.N.15 (E60), în localitatea Recea, un microbuz condus de un bărbat de 40 de ani din Covasna.

În urma controlului, în interiorul autoutilitarei au fost descoperite 1.500 de sticle de doi litri umplute de alcool, fără a avea aplicate etichete de marcaj fiscal. Sticlele erau ascunse în saci de rafie, acoperiţi cu pături.

Pentru stabilirea tipului de alcool descoperit, au fost prelevate probe, pentru a fi trimise Direcţiei de Sănătate Publică Mureş.

Conform unui comunicat al IPJ Mureş, toată cantitatea de alcool a fost ridicată, iar şoferului i-a fost întocmit dosar penal pentru nerespectarea prevederilor Codului Fiscal. Bărbatul va fi cercetat pentru ”deţinerea în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita prevăzută de lege”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.