Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii IGPR au indisponibilizat bunuri de peste 6,3 milioane de lei în ultimele două săptămâni

Acţiunile şi investigaţiile Poliţiei Române din ultimele două săptămâni au avut ca rezultat dispunerea de măsuri preventive faţă de 258 persoane şi de măsuri asigurătorii privind bunuri în valoare de peste 6.300.000 de lei.

"Pentru combaterea criminalităţii grave şi organizate au fost desfăşurate 59 de acţiuni de amploare şi 526 de descinderi, în cadrul unor anchete în care se efectuează cercetări faţă de membrii unor grupări infracţionale organizate", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis vineri AGERPRES.

Citește și: Coronavirus într-o mare redacție tv din București? postul interzice divulgarea de informații/ SURSE

În domeniul criminalităţii economico-financiare, au fost organizate 28 de acţiuni cu 368 de descinderi la persoane implicate în comiterea de infracţiuni de evaziune fiscală, contrabandă cu ţigări, achiziţii publice, spălarea banilor sau în alte domenii.

Pentru administrarea probatoriului în cazul unor anchete vizând traficul de droguri, au fost desfăşurate şase acţiuni cu 69 de descinderi.

Alte 11 acţiuni cu 43 descinderi au fost realizate în dosare penale vizând infracţiuni de natură judiciară, iar cinci acţiuni cu 13 descinderi au fost efectuate în alte dosare în care se efectuează cercetări privind infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor.

Citește și: SHOW Schimb dur de replici între Victor Ponta și Traian Băsescu în direct: 'După şase seara, culcaţi-vă!' / 'E tonul prostului'

În dosare vizând traficul de persoane sau de minori, au fost realizate trei acţiuni cu opt descinderi, iar în altele, care au privit criminalitatea informatică, două acţiuni cu 12 descinderi.

"Acţiunile poliţiştilor specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au fost desfăşurate sub coordonarea procurorilor DIICOT. În activităţi au fost angrenaţi şi poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene, luptători de la acţiuni speciale şi jandarmi", arată sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.