Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii au salvat o lebădă rănită de pe râul Târnava Mică

lebădă salvată

O lebădă rănită la o aripă a fost salvată marţi seara de pompierii militari din Blaj din râul Târnava Mică, pe raza localităţii Sâncel, informează Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Garda de Intervenţie Blaj a acţionat pentru salvarea unei lebede rănite din râul Târnava Mică. Pompierii militari au folosit o barcă pneumatică pentru a ajunge la lebădă, pe care urmează să o predea pentru îngrijiri, aceasta fiind rănită la o aripă.

"Lebăda a fost recuperată. Aceasta va fi predată reprezentanţilor DSVSA în vederea acordării îngrijirilor de către un medic veterinar. Lebăda este rănită la o aripă", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Radu Botezan.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Luna trecută, pompierii Gărzii de Intervenţie Blaj au salvat un câine care a căzut în râul Târnava Mare, în municipiul Blaj. În aceeaşi zi, a avut loc o intervenţie asemănătoare la Cîmpeni, unde o căprioară a rămas blocată într-un sloi de gheaţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.