Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul naţionalei Olandei aterizează la CSM Bucureşti

Echipa feminină de handbal a Clubului Sportiv Municipal Bucureşti va conta din sezonul viitor pe serviciile jucătoarei olandeze Tess Wester, portarul naţionalei Olandei, campioana mondială en-titre, a anunţat, miercuri, gruparea bucureşteană.

Citește și: BREAKING! OMERTA polițiștilor acuzați de TORTURĂ a fost SPARTĂ de colegii lor jandarmi - Liderul Viorel Șeicaru a fost TURNAT de un COLEG de FAPTE la judecător

Considerată una dintre cele mai bune jucătoare din lume pe postul său, Tess Wester a semnat cu CSM Bucureşti un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

CV-ul ei cuprinde, printre altele, pe lângă titlul mondial cucerit cu naţionala Olandei, în 2019, în Japonia, o medalie de argint la Campionatul Mondial din 2015, din Danemarca, o alta de bronz la Mondialul din 2017, din Germania, două medalii la Campioanatul European (argint în 2016, în Suedia şi bronz doi ani mai târziu, în Franţa) şi un loc patru la Jocurile Olimpice din 2016 de la Rio de Janeiro!

Citește și: BREAKING! URINA pe VICTIMA sa și STRIGA 'Vezi, mă, ce poate să facă Poliția Română?'-Sindicalistul ȘEICARU și polițiștii Secției 16 au urmărit UMILIREA victimei

Tess Wester s-a născut la 19 mai 1993 în Heerhugowaard, oraş a oferit lumii sportului şi alte nume importante precum judoka Monique van der Lee, multiplă campioană europeană şi mondială, sau jucătoarea de fotbal Stefanie van der Gragt.

Tess Wester a început handbalul când avea doar 6 ani. La prima sa echipă, Hugo Girls, Tess jucat timp de opt ani, după care a plecat la VZV. După doar un an ea a ajuns HandbalAcademie.

A debutat în handbalul mare la VOC Amsterdam, echipă în tricoul căreia a debutat în Liga Campionilor, în sezonul 2008-2009, formaţia olandeză pierzând însă în calificări.

Citește și: BREAKING! APUCĂTURI GROBIENE marca Secția 16 -Victime ținute zeci de minute în gaze lacrimogene cu mască pe față, una zdrobită cu bastoanele și urinată pe piept

După trei ani petrecuţi la VOC Amsterdam şi E&O Emmen, pentru Tess Wester a urmat în 2011 transferul la formaţia germană VfL Oldenburg, cu care a cucerit Cupa Germaniei, un an mai târziu. În 2015, ea a semnat cu SG BBM Bietigheim, punând umărul la triumful din Bundesliga, din 2017.

În ultimii trei ani, Tess a evoluat pentru gruparea daneză Odense Handbold.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.