Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Klaus Iohannis transmite condoleanțe omologului său grec și subliniază solidaritatea deplină a României

Klaus Iohannis cotroceni

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, marţi, un mesaj omologului său grec, Prokopis Pavlopoulos, în urma incendiilor de vegetaţie din Republica Elenă, subliniind solidaritatea deplină a României şi a românilor cu întregul popor elen, informează Administraţia Prezidenţială.

"Preşedintele României a adresat condoleanţe preşedintelui Republicii Elene şi familiilor îndoliate, ca urmare a tragicelor incendii de vegetaţie care au cuprins, începând cu ziua de 23 iulie, regiunea Attica, soldate cu regretabile pierderi de vieţi omeneşti, printre care şi copii, răniţi şi importante pagube materiale", precizează Administraţia Prezidenţială. 

De asemenea, şeful statului a transmis "urări de rapidă însănătoşire pentru cei răniţi, precum şi solidaritatea deplină a României şi românilor cu întregul popor elen".

Citește și: Trei zile de doliu național, după incendiile din Grecia

Bilanţul victimelor incendiilor izbucnite în împrejurimile Atenei a crescut marţi la 60, a anunţat municipalitatea din Rafina, principalul oraş al zonei litorale devastate de flăcări de pe coasta de est a Atticii, în timp ce ţara se află încă sub şocul descoperirii macabre a 26 de corpuri carbonizate, dintre care unele ale unor "copii mici", informează AFP. "Astăzi Grecia este în doliu", a declarat premierul Alexis Tsipras, anunţând, într-un discurs televizat adresat naţiunii, trei zile de doliu naţional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.