Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele M10 a demisionat: Ioana Constantin lansează acuzații grave despre oamenii lui Macovei

Facebook
ioan constantin

E scandal uriaș în partidul M10, înființat de Monica Macovei! Președintele partidului, Ioana Constantin, a demisionat la mai puțin de 3 luni de când a fost aleasă în această funcție. Constantin lansează acuzații grave la adresa foștilor săi colegi. Demisia de azi vine la doar 6 luni după ce precedentul președinte a plecat din partid pentru aceleași motive.

Fosta șefă a M10 lasă de înțeles că în partid au fost multe orgolii și interese personale și din acest motiv a plecat, alături de alți 3 lideri.

”Am demisionat din funcția de Președinte al Partidului M10. Alături de mine au mai demisionat Eduard Wagner, Secretar General M10, Lucian Popa, Vicepreședinte M10 și Ada Cean, Secretar Regional Vest. Atribuțiile de Președinte al M10 au fost preluate de Florin Stan, ca urmare a votului Biroului Politic Național, conform Statutului partidului. Mult succes, Florin! Ție și echipei!

Citește și: Una dintre cele mai mari descoperiri din ultimele decenii: Ce provoacă depresia

Nu doresc să detaliez acum motivele, a trebuit să fac acest anunț dată fiind funcția din care plec.

Mesajul meu pentru colegii mei este să demonstreze în continuare că M10 are anticorpi și că nu va face niciodată compromisuri de dragul unei persoane sau unor persoane și nu va pune niciodată interesele personale ale unora deasupra intereselor organizației. Pentru că M10 face altfel de politică și așa trebuie să rămână. Prea multe inițiative politice noi au fost prăbușite de chiar cei care le-au fondat. Prea multe inițiative politice noi au fost puse în genunchi din cauza orgoliilor mărunte ale oamenilor mici.

Am astăzi, la finalul acestui drum, convingerea că în fiecare colț din această țară există oameni corecți, curați. Vă pot asigura că oamenii din M10 sunt oameni care ar putea să facă din România o țară în care să ne bucurăm că am crescut, studiem, lucrăm, trăim, îmbătrânim.

Citește și: Planeta 9, pericol pentru Sistemul Solar: Ar putea absorbi inclusiv Terra

M10 are astăzi mai multe organizații decât a avut când noua conducere și-a început mandatul, e un partid care a funcționat intern în aceste ultime luni ca o organizație, un partid care crește. Sunt mândră de echipa cu care am lucrat. Am fost și vom rămâne o echipă. La fel cum în teritoriu, președinții județeni M10 sunt oameni curați, oameni cu job-uri sau cu propriile business-uri și nu baroni locali. Pentru toți acești oameni am o nesfârșită apreciere. Am câștigat aici prieteni. A fost o onoare să lucrăm împreună.

Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de-a lungul timpului - indiferent dacă mai sunt astăzi membri sau nu-, ați pus cu toții umărul la această construcție. A fost o onoare să lucrăm împreună în ultimul an. Mulțumesc. Cred cu tărie că M10 este cel mai curat partid care există în acest moment pe scena politică din România.

Pentru mine drumul s-a oprit aici. Le doresc mult succes colegilor mei!”, e mesajul Ioanei Constantin.

Citește și: Asta e cea mai mare ciocolată din lume / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.