Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preluarea puterii in martie si alte prioritati pentru dreapta

Dreapta nu a meritat, institutional, aceasta victorie, care reprezinta un miracol civic; dreapta a fost destructurata, conflictuala, confuza ideologic; sub raport organizatoric, stanga a avut o echipa mai centralizata, mai supla, mai coerenta – care a facut insa eroarea impardonabila de a miza capos pe imbecilitatea romanilor si de a promova fara masura mesaje primitive si manipulari groase.

Dreapta primeste nesperat si nemeritat aceasta victorie in dar de la romani pentru a se recompune si regandi: politic, ideologic, la nivel de concepte, structuri, grupuri de suport si analiza.

Dreapta incepe aceasta reconstructie din cadrul adecvat al PPE – motiv pentru care trebuie sa-i multumeasca public lui Crin Antonescu, care si-a asumat un val urias de antipatie post-uselista pentru a duce la capat aceasta mutare corecta si vizionara.

Dreapta nu trebuie sa se grabeasca cu preluarea puterii in Parlament. Bugetul pitit de Ponta pentru anul 2015 e o improvizatie care ascunde toate compromisurile facute pentru a castiga presedintia – si care va crapa in februarie din toate incheieturile. E un prilej excelent pentru a expune capcana “ofertationista” a stangii. Preluarea puterii – cel mai devreme in martie.

Dreapta a fost sprijinita de societatea civila – pe care a parasit-o incepand cu 2012 – din generozitate si verticalitate; ea trebuie insa sa-si regaseasca urgent dialogul privilegiat cu acest segment decisiv si president-maker al spatiului public.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.