Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PREMIERĂ în România: Un politician PNL s-a reinfectat cu COVID! El donase și plasmă, după prima infectare

adrian david

Administratorul public al municipiului Deva, Adrian David, de la PNL, a fost diagnosticat, pentru a doua oară în acest an, cu COVID-19, el menţionând că boala a fost depistată după ce duminică a resimţit simptomele unei răceli şi a decis să-şi facă un test PCR pentru noul coronavirus la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU).

"Duminică, m-am trezit cu simptomele specifice unei răceli şi, pentru siguranţa tuturor, am decis să-mi fac un test COVID, care a ieşit pozitiv. Mi-am făcut investigaţii la plămâni, analize de sânge. Nu pare a fi o situaţie complicată, dar trebuie urmat un tratament", a declarat, luni, pentru AGERPRES, Adrian David.

Citește și: Beatrice Mahler: ‘În spitalele din București nu mai sunt locuri la ATI pentru bolnavii COVID. Vorbim de un val secundar nerespectării regulilor’

El a menţionat că urmează un tratament acasă, deoarece nu era cazul de o internare în spital. După cinci zile va repeta testul pentru infecţia cu COVID-19, până atunci rămânând în izolare, alături de familie.

Fost prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PNL Hunedoara şi candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean, Adrian David a precizat că pe această linie nu se pune problema unor contacţi direcţi deoarece a respectat, în permanenţă, toate regulile sanitare şi a purtat mască la toate manifestările.

Citește și: Prima reacție a lui Silviu Mănăstire, după ce a fost confirmat cu coronavirus: Indiciul pentru forma ușoară de Covid este pierderea mirosului și gustului

"La toate manifestările, absolut la toate, am purtat mască, inclusiv la serviciu. Nici nu s-a pus problema să nu respect regulile", a adăugat David, apreciind că "probabil" infectarea provine din zona privată.

Administratorul public al municipiului Deva a mai fost infectat cu noul coronavirus la jumătatea lunii martie, atunci el fiind internat în Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara alături de deputatul (PNL) Lucian Heiuş şi primarul oraşului, Florin Oancea.

Citește și: Lovitură grea pentru fostul premier Viorica Dăncilă

În luna mai, cei trei politicieni liberali s-au numărat printre primii donatori de plasmă din judeţul Hunedoara pentru a sprijini tratamentul persoanelor care sufereau de COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.