Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presa americană o pune pe Simona Halep sub LUPĂ și o DESFIINȚEAZĂ: 'Nu a dominat în ultima perioadă'

Instagram
Simona Halep

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) se pregăteşte pentru sezonul de zgură, partea preferată a anului calendaristic, dar presa internaţională nu mai are aceeaşi încredere în ea precum în anii trecuţi.

Chiar dacă jucătoarea din Constanţa e văzută cu prima şansă la Roland Garros 2019, americanii de la New York Times atrag atenţia asupra unor detalii care ar fi putut trece neobservate, scrie Mediafax.

Citește și: Klaus Iohannis a făcut SPECTACOL la Cotroceni și a citat din Constituție. Apel: 'Dragi români, vă aștept la referendum pe 26 mai' (VIDEO)

Jurnaliştii de peste Ocean au analizat-o pe Halep după parcursul de la Miami, încheiat în semifinale, iar concluzia a fost că Simona e departe de forma care, în 20118, o ducea spre primu Grand Slam al carierei şi spre o dominaţie impresionantă pe zgură: "Chiar dacă s-a apropiat de primul loc WTA, Halep nu a dominat în ultima perioadă. A câştigat anul trecut la Roland Garros primul său Grand Slam, dar nu a mai câştigat alt turneu pe zgură din main 2017, de la Madrid. În plus, nu a mai câştigat niciun turneu de la Rogers Cup (n. red - Montreal), din august 2018", scriu americanii, care oferă, apoi, o posibilă explicaţie pentru ceea ce consideră un declin evident.

Motivul la care s-a gândit New York Times? Dispariţia lui Darren Cahill din staff-ul Simonei Halep a funcţionat ca un bumerang, iar fostul lider mondial a pierdut, odată cu strategul australian, calităţile care i-au permis să urce pe primul loc şi să ridice deasupra capului marele trofeu de la Openul Francez: "Fără Darren Cahill, Halep nu a mai părut jucătoarea cu aceeaşi agresivitate, decisivă şi selectivă, chiar dacă parcursul său până în semifinalele de la Miami a fost dătător de speranţe", mai scriu cei de la New York Times.

După trei luni din 2019 în care nu a câştigat niciun trofeu şi are doar o finală la Doha, Simona se îndreaptă spre sezonul de zgură, unul în care e aşteptată să strălucească, dar în care are de apărat o mulţime de puncte. Îl începe în Fed Cup, la semifinale cu Franţa (20-21 aprilie), apoi continuă cu turneele de la Stuttgart (22-28 aprilie), Madrid (4-11 mai), Roma (13-19 mai) şi marele obiectiv Roland Garros (26 mai - 9 iunie).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.