Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele CJ Galaţi anunţă că la Tecuci va fi construit un spital nou, cu saloane şi săli de tratamente moderne

fiercehealthcare.com
spital medici doctori internat

Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, anunţă că la Tecuci va fi construit un spital nou, cu saloane şi săli de tratamente moderne.

Preşedintele CJ Galaţi a menţionat, într-o postare pe Facebook, că a semnat deja ordinul de începere a proiectării noii clădiri a spitalului, la Tecuci.

"Vrem să construim un spital nou la Tecuci, cu saloane şi săli de tratament moderne. Este o veste extraordinară pentru zeci de mii de pacienţi de la Tecuci şi din localităţile limitrofe. După finalizarea acestor studii, vom aproba indicatorii tehnico-economici, vom avea o valoare estimată a acestei investiţii şi vom demara licitaţia pentru desemnarea unui constructor", a declarat Fotea, conform news.ro.

Conform sursei citate, noua clădire va fi ridicată în curtea spitalului actual, pe un teren de circa 2.000 de metri pătraţi.

"Clădirea principală a spitalului, în care funcţionează inclusiv blocul operator şi terapia intensivă, are o vechime de peste 100 de ani", a explicat preşedintele CJ Galaţi.

În noua clădire a spitalului vor funcţiona: chirurgia, ortopedia, medicina internă, blocul operator, terapia intensivă, radiologia şi laboratorul de analize medicale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.