Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prezență ȘOC la DIICOT: Un celebru fost fotbalist de națională a fost AUDIAT ore întregi de procurori

diicot3

Fostul internațional Gabi Popescu a fost audiat de DIICOT, într-un dosar care nu are legătură cu fotbalul, ci cu o societate comercială la care a fost acționar.

Fost jucător la Dinamo și Valencia, Gabi Popescu, acum în vârstă de 44 de ani, a fost interogat din nou de procurorii DIICOT timp de patru ore, anunță Realitatea TV.

Citește și: CTP o face 'PRAF' pe Viorica Dăncilă și solicită intervenția lui Klaus Iohannis: ' Dragnea avea zâmbet de hienă ostenită'

A fost a doua oară când a fost chemat la DIICOT, în decurs de un an, după ce în februarie 2017 a fost audiat ca martor. Un alt acționar de la CONBAN SA a fost cel care a depus plângerea pentru intrarea în insolvență a societății comerciale.

Firma CONBAN SA a intrat în insolvenţă, procedură decisă de judecătorul Mircea Moldovan, care ulterior a fost condamnat la 22 de ani de închisoare pentru luare de mită. Un alt acționar a fost cel care a depus plângere pentru procedura de intrare în insolvență.

Citește și: Atac dur la adresa lui Tudor Toader din interiorul PSD: 'S-a făcut că plouă. Este pur și simplu inadmisibil'

Același judecător care a decis intrarea în insolvență a firmei la care Gabi Popescu a fost printre acționari a fost și cel care a deschis în mod ilegal insolvența clubului Oțelul Galați în anul 2013, când campioana din 2011 era pe plus. Tot el și-a desemnat unul dintre apropiați drept lichidator judiciar la Oțelul.

14 meciuri și un gol are Gabi Popescu la naționala României, pentru care a jucat din 1996 până în 1998 și alături de care a participat, în 1998, la ultimul turneu final de Cupă Mondială la care s-a calificat prima reprezentativă tricoloră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.