Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima vecină a României care anunță că a început al treilea val: Guvernul avertizează cu o carantină națională strictă

DW.com
covid 3d

În Ucraina a început al ''treilea val'' al pandemiei COVID-19, a declarat joi premierul Denis Şmigal, care a avertizat că ar putea fi reinstituită o carantină strictă, relatează agenţia EFE.

''Nu ne putem consola cu iluzia că vaccinul ne va salva pe toţi'', a mai atenţionat premierul ucrainean, conform căruia procesul de vaccinare la nivel mondial ar putea dura cel puţin doi ani, timp în care vor fi necesare în continuare măsurile sanitare stricte şi folosirea măştilor.

Citește și: Numire dubioasă făcută de USR în funcția de subprefect al județului Alba: Fost șef de post de poliție cu diplomă de la o ‘universitate’ desființată

În Ucraina au fost confirmate în ultimele 24 de ore 10.057 de noi cazuri de COVID-19, faţă de 7.235 în ziua precedentă, scrie agerpres.ro.

Din lipsă de vaccinuri şi după ce a respins vaccinul rusesc Sputnik V, Ucraina a început campania de vaccinare cu întârziere, abia pe 24 februarie, numai 7.000 de persoane fiind vaccinate până în prezent. Deocamdată, în Ucraina au acces la vaccinarea anti-COVID-19 numai militarii şi personalul sanitar care tratează bolnavii infectaţi cu coronavirus.

Citește și: Cristoiu: ‘Respingerea dosarului 10 august convine tuturor celor care conduc România de azi. Dacă jandarmii din noul regim n-ar fi duri, demonstrații ar putea da năvală în Guvernul Cîțu’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.