Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima vizită pentru Radu Mazăre în arest: Este pregătit pentru beciul domnesc de la București

mazare

Mihai Mazăre a mers joi seară la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa pentru a-i duce o geantă cu diverse lucruri fratelui său arestat preventiv, primarul Radu Mazăre.

Citește și: FABULOS Ce făcea Radu Mazăre când judecătorii îl trimiteau după gratii: Era la o mazăre

Acesta a declarat că decizia instanţei de judecată a luat prin surprindere familia Mazăre, dar că fratele său Radu este pregătit psihic pentru orice.

"Nu ne-am aşteptat, ne-a luat prin surprindere, dar asta-i viaţa. Dacă asta au decis judecătorii, asta facem. Şi pe el l-a surprins, dar psihic este pregătit pentru orice. Noi suntem o familie de bărbaţi, nu e nicio problemă din punctul ăsta de vedere. Dacă asta este situaţia şi asta trebuie să facă, asta o să facă", a spus Mihai Mazăre.

Citește și: EXPLOZIE Sentință în Dosarul Mită la PSD: Miliardarul Ioan Niculae face pușcărie

Acesta a afirmat că s-ar putea ca vineri Radu Mazăre să fie dus din arestul IPJ în arestul Poliţiei Capitalei.

"Cred că de mâine va fi la Bucureşti, în beciul domnesc, cum l-a denumit chiar el", a afirmat fratele primarului Constanţei.

Acesta a spus că familia sa este obişnuită de zece ani ca viaţa să fie de la agonie la extaz. "Suntem obişnuiţi de zece ani, viaţa e de la agonie la extaz. Noi suntem tăbăciţi cu chestiile astea, nu e prima oară, de fapt sunt mulţi ani de zile de când trăim cu presiunea asta. Psihic suntem pregătiţi, inclusiv mama mea este pregătită, ştim că se poate întâmpla asta. (...) A fost o surpriză pentru că este dintr-o extremă în cealaltă, adică la prima instanţă l-au pus în libertate fără nicio altă măsură şi acum ne-am trezit cu arest preventiv, (...), e o chestie pe care nu ne-o putem explica. Eu nu am nicio cădere să o explic, dar avocaţii aşteaptă şi ei motivarea, să vadă ce urmează şi ce măsuri trebuie luate", a afirmat Mihai Mazăre în faţa sediului IPJ Constanţa.

Citește și: PANICĂ: Armata își mobilizează armamentul greu în București / FOTO

Primarul Radu Mazăre a fost ridicat joi de poliţişti dintr-un restaurant din Constanţa şi dus în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului, după ce judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, este cercetat de DNA pentru săvârşirea a trei infracţiuni de luare de mită, două de conflict de interese şi abuz în serviciu.

Citește și: Rusia amenință: România va suporta 'consecințele' suplimentării capacităților NATO

Curtea Supremă a admis o contestaţie a DNA, după ce anterior un alt complet hotărâse, pe 18 martie, ca Radu Mazăre să fie cercetat în libertate.

În acelaşi dosar, instanţa a decis arestarea pentru 30 de zile şi a omului de afaceri Sorin Strutinsky, acesta fiind arestat preventiv şi în alt dosar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.