Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primar REȚINUT pentru 24 de ore

primar

Lucrătorii Serviciului Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi l-au reţinut, marţi seara, pe primarul comunei Dîrvari, Vasilică Ologu.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Nicolae Lohon, a declarat pentru AGERPRES că acesta este cercetat pentru săvârşirea a două infracţiuni de abuz în serviciu, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 297, alin.1 Cod penal, două infracţiuni de hărţuire sexuală, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 223, alin.1 Cod Penal şi două infracţiuni de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 299, alin.2 Cod Penal.

"În baza unei ordonanţe de reţinere cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore.El a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Mehedinţi, urmând ca miercuri 4 noiembrie să fie prezentat unei instanţe a Judecătoriei oraşului Vînju Mare cu propunerea corespunzătoare", a afirmat Lohon.

Surse apropiate cazului au precizat că în două din dosarele instrumentate de poliţişti sunt cercetate în stare de libertate şi alte trei persoane, cu vârste cuprinse între 31 şi 61 ani, printre acestea aflându-se şi primarul comunei Obârşia de Cîmp, Florea Stănoaia, acuzate de săvârşirea infracţiunilor de mărturie mincinoasă şi influenţarea declaraţiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.