Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Sectorului 2, INVESTIȚIE de 30 milioane euro în noul stadion Dinamo

www.fanatik.ro
stadion Dinamo

Primăria Sectorului 2 ar putea investi 30 de milioane de euro in noul stadion Dinamo, viceprimarul Dan Cristian Popescu precizat ca institutia ar putea sa il convinga pe Nicolae Badea sa renunte la drepturile asupra bazei sportive din Ștefan cel Mare.

"Vreau doar Baza Sportivă, să o modernizăm. Vom lua chirie prin care să acoperim costurile funcționării, iar baza va fi deschisă mai multor utilizări, nu doar echipei Dinamo, care are tradiție acolo. Vor putea veni echipa națională, dar și alte echipe. Cei de la Ministerul de Interne s-au blocat singuri prin niște contracte făcute de-a lungul timpului, fapt ce împiedică modernizarea stadionului. Astfel s-a ajuns ca înainte de Campionatul European din 2020 să nu facă nimeni stadionul. E o imagine proastă și pentru București și pentru Sectorul 2. (..) Sunt convins că, dacă baza trece la Primărie, pot găsi soluții pentru această problemă. Permisibilitatea Primăriei în a prelua locația grevată de sarcina aceasta și a ajunge la o înțelegere cu ACS Dinamo este mult mai mare decât la CNI, care trebuie să preia un teren lipsit de sarcini. De fapt, asta e problema. CNI trebuie să construiască pe un teren liber de sarcini. Primăria poate investi chiar și pe un teren grevat de sarcina lui ACS Dinamo. Putem ajunge mult mai ușor la o înțelegere. Primăria are o plajă mult mai mare de acțiune în acest sens față de Consiliul Național de Investiții. Putem aloca în jur de 30 de milioane de euro pentru toată baza. (..)În primul rând, trebuie să ne dea Ministerul această bază. Ne-am oferit să ajutăm cetățenii Sectorului 2 să aibă o bază modernă. Dar nu putem lua cu forța de la Minister", a declarat viceprimarul pentru Gazeta Sporturilor.

Citeste si Dosarul Tel Drum, BLOCAT de SIIJ înainte de a fi soluționat - Procurorii nu au trimis documentele pentru a fi soluționat conflictul de competență - SURSE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.