Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul acuzat că i-a cerut favoruri sexuale nepoatei care dorea să se angajeze la cabinetul său: 'Pasajele sunt scoase din context'

renasterea.ro
primar

Primarului comunei argeşene Călineşti, Mihai Georgescu (PSD), afirmă că nu a făcut "avansuri de natură sexuală" vreunei femei şi acuză o campanie de denigrare a sa.

"În urma materialelor calomnioase apărute în ultimele zile, nu am ce să comentez pe acest subiect, nu mă pretez la asemenea inepţii, mă dezic de la toate acuzaţiile, las organele competente să tragă concluziile reale. Personal, nu am hărţuit pe nimeni şi nu am făcut avansuri de natură sexuală niciunei femei, cu atât mai puţin unei angajate a primăriei", a scris edilul joi, pe Facebook.

El susţine că înregistrarea audio care a apărut în spaţiul public a fost prelucrată, iar pasajele sunt scoase din context. "Anumite persoane care încearcă să îmi facă rău încă de la preluarea mandatului de primar au apărut în mediul public cu pasaje dintr-o conversaţie mult mai amplă, scoase din context, pentru a fi interpretate într-o manieră neadevărată, care să îmi strice imaginea. Mă voi adresa organelor competente în vederea tragerii la răspundere a tuturor celor care au făcut afirmaţii calomnioase. Până la finalizarea anchetei, dacă va exista una, mă suspend din toate funcţiile mele din PSD. Îmi cer scuze faţă de colegii mei de partid, colegii din primăriei, faţă de familia mea, şi faţă de toţi cei care sunt nevoiţi să ia parte la acest circ", a mai transmis Mihai Georgescu.

El anunţă că, în calitate de primar, se va concentra în continuare "pe lucrurile importante şi pe proiectele" care trebuie realizate pentru cetăţenii comunei Călineşti.

Organizaţia PSD Argeş a anunţat, joi, suspendarea primarului comunei Călineşti, Mihai Georgescu, din toate funcţiile politice, în aşteptarea concluziilor unei "anchete în desfăşurare" care l-ar viza pe edil. "Nu dorim să ne implicăm şi să discutăm despre viaţa privată a nimănui, însă întotdeauna ne vom delimita ferm de orice atitudine imorală, mai ales dacă aceasta se petrece în cadrul administraţiei publice", se arată într-un comunicat al PSD Argeş.

Pe reţelele de socializare, dar şi în presa locală din Argeş, a apărut o înregistrare în care, aparent, Mihai Georgescu i-ar cere favoruri sexuale unei tinere, în schimbul angajării la cabinetul său.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.