Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Bacăului anunţă că intră în izolare - Este contact direct al colegei de partid testată pozitiv

05-09-conf-Necula-1-655x360[1]

Candidatul Pro România la şefia CJ Bacău, medicul Aurelia Ţaga a fost diagnosticată cu COVID-19, după ce una dintre colegele sale a fost şi ea diagnosticată. Ţaga declară că deocamdată este asimptomatică. Cu o zi în urmă, ea apare în mai multe fotografii, alături de liderul partidului Victor Ponta şi de primarul Bacăului Cosmin Necula, fără mască, însă afirmă că au renunţat la mască şi la distanţare doar cât a fost făcută fotografia, astfel că nici Ponta şi nici Necula nu corespund definiţiei date persoanelor considerate ”contact direct”.

Cu toate acestea, primarul Cosmin Necula anunţă că se autoizolează în următoarea perioadă.

"Intru în izolare pentru siguranța tuturor!

Medicul pediatru Aurelia Țaga, candidata Pro România la funcția de președinte al Consiliul Județean, a fost confirmată pozitiv Covid-19.

La fel ca mulți alți medici din cadrul SJU Bacău, doamna doctor s-a infectat în urma contactului cu un coleg de breaslă.

Echipa de campanie a respectat regulile impuse în contextul actual dar, cu toate acestea, luăm măsuri suplimentare de protecție.

Pe acestă cale, vă informez că, din respect pentru băcăuani și pentru colegii mei, mă voi izola pentru următoarele zile, atât timp cât îmi vor recomanda autoritățile medicale.

Înțeleg faptul că acest anunț produce deja multă bucurie în rândul adversarilor mei politici. Orice speculație pe marginea acestui subiect denotă doar dorința unora de a câștiga fără merit puncte electorale. Este sub demnitatea unui om să exploateze o astfel de problemă, doar pentru faptul că suntem în campanie electorală.

Mai mult ca oricând am convingerea că am luat cele mai bune decizii pentru protecția băcăuanilor în această perioadă dificilă. Astăzi, Spitalul Municipal, Baza Letea și Spitalul de Pneumoftiziologie sunt operaționale și dotate corespunzător și oferă băcăuanilor resurse medicale pe care alte orașe nu le au în lupta cu noul coronavirus.

Vă asigur că nu voi abandona proiectele pentru oraș iar activitatea mea va continua pe căile de comunicare on-line", scrie Necula pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.