Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Sectorului 2 a găsit mai multe soluții astfel încât bucureștenii să aibă căldură în apartamente

Inquam Photos / Octav Ganea
termoficare caldura tevi cet

Reparații capitale pe traseele care duc agentul termic în Colentina și Pantelimon, repornirea CET Titan și o analiză cu cele mai afectate locații, pe baza căreia să se caute soluții punctuale, sunt doar o parte dintre soluțiile discutate de primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu,cu reprezentanții Elcen, relatează Mediafax.

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, scrie, vineri, pe Facebook, că după încă o avarie și alte două săptămâni de chinuri pentru Sectorul 2, a fost la Elcen să vadă ce se face pentru ca iarna trecută să nu se mai repete.

„Oamenii din cartierele de la limita rețelei, fiind cei mai îndepărtați de un CET funcțional, mai mult nu au avut căldură iarna asta decât au avut”, spune Mihaiu.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Primarul spune că există soluții, astfel încât bucureștenii din Sectorul 2 să aibă, iarna viitoare, apă caldă și căldură.

„Reparații capitale cu prioritate pe traseele care duc agentul termic în Colentina și Pantelimon, repornirea CET Titan cu cazane de mare capacitate și astfel să se mai ia presiunea de pe sistem, o analiză de detaliu cu cele mai afectate locații, până la nivel de bloc, pe baza căreia să se caute soluții punctuale până când modernizarea rețelei va fi suficient de avansată încât să asigure pentru toată lumea condiții decente” - sunt soluțiile discutate de Radu Mihaiu cu reprezentanții Elcen. Potrivit acestuia, toți acești pași sunt vitali în pregătirea următorului sezon rece și e nevoie să fie făcuți cât mai rapid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.