Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, despre descărcarea de pământ peste copaci în Parcul Pantelimon: Avem și 'Dorei'

Robert Negoita

După ce în spațiul public au apărut mai multe imagini cu basculante care descarcă pământ și moloz în Parcul Pantelimon, chiar și peste copaci, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a declarat, marți, că primăria lucrează și cu…„Dorei”, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Denise Rifai mitraliază USR-PLUS: ‘Nu e cazul să facem circ politic continuu și gratuit’ .

„Am dus într-adevăr pământ și vom duce în continuare pentru că Parcul Pantelimon este în plină reorganizare, este în plin șantier și vrem să-l facem să arate cel puțin că parcul IOR, care e cel mai frumos parc din București”, a declarat, marți, Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 al Capitalei.

Întrebat cum comentează situația faptul că oamenii din zonă se plâng că s-a turnat pământ peste copaci, Negoiță dă vina pe „Dorei”.

Citește și: Lovitură pentru polițiști! Ordinul ministrului de Interne a fost publicat în Monitorul Oficial

„Avem și 'Dorei', nu trebuie să condamnăm un proiect vast pentrut un 'Dorel' care a făcut o prostie. Avem mari probleme cu forța de muncă. Din cauză că Guvernul plătește oameni să stea acasă cu ajutoare sociale și știm bine că specialiștii îi întâlnim pe la aeroport, că nu prea mai lucrează în România din cauza asta”, a mai precizat Negoiță.

Reacția primarului Sectorului 3 București vine după ce la sfârșitul lunii august, în spațiul public au apărut imagini cu mai multe basculante care descărcau pământ și moloz în Parcul Pantelimon de la marginea Capitalei.

Citește și: Ies la suprafață noi informații-cheie în cazul Caracal! Țiganii care ar fi discutat, la telefon, cu Luiza

„În Parcul Pantelimon, una dintre societăţile Primăriei Sector 3, Algorithm Construcţii S3, a început să aducă acolo resturi din demolări de la şantierul parcării din Bulevardul Decebal, şi s-a format un munte de 7-8 metri înalţime din aceste resturi, moloz plus pământ, care a acoperit instalaţia din parc, băncile, arborii, au astupat tot acolo. Sunt şi bucăţi mari de moloz, nu doar pământ. Oricum, depozitarea de pământ era ilegală, iar depozitarea de deşeuri este agravantă în acest caz. Am sesizat DIICOT, Parchet şi Poliţie, Garda de Mediu, şi Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti şi cea a sectorului 3. Poliţia locală a venit şi e plecat aşa cum a venit, nu a încheiat niciun act. Am înţeles că au venit şi cei de la Garda de Mediu”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Octavian Berceanu, consilier general din partea USR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.