Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele declarații ale liberalului care l-a dat în judecată pe Ludovic Orban: 'Unde e respectul față de un membru de partid care propune ceva?'

www.digi24.ro
ludovic orban dna

Samoilă Pirău, membru PNL Sector 6, a depus plângere la Judecătoria Sectorului 1 București, pe numele președintelui PNL, Ludovic Orban, pe motiv că acesta i-a adus atingere onoarei și demnității prin atitudinea sa, cerând daune morale de 200.000 de lei.

“În moțiunea de cenzură domnul Orban nu avea nimic de zis, rezulta că partidul opoziției nu are nimic de zis. Nu mă supăra dacă refuza propunerile mele, dar să spună ceva că nu îi interesează. Asta este disponibilitatea unui partid? Unde este respectul față de un membru de partid care propune ceva?”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Samoilă Pirău.

Citește și: Anunț important făcut de Sorina Pintea: Se construiește un nou Spital Regional în România-Când va fi finalizat

Acesta mai spune că propunerile sale vizau domenii precum economia, sănătatea sau soluții pentru migrație. “Proiectul are 15 pagini și nu l-a citit nimeni. Nu ascultă de nimeni, face ce vrea”, a spus liberalul, scrie mediafax.ro.

Totodată, plângerea depusă pe numele lui Ludovic Orban arată că liderul PNL a ignorat invitațiile în Diaspora.

Citește și: Nu mai există nicio îndoială! El este lider absolut pe piața de telecomunicații-Vodafone și Telekom, ”în corzi”

În sesizarea depusă la Judecătorie se arată că reclamantul Pirau Samoilă îl cheamă în judecată pe pârâtul Ludovic Orban, în calitate de președinte PNL pentru a fi obligat la daune morale, în sumă de 200.000 de lei, pentru atingerea adusă onoarei și demnității și cere obligarea pârâtului la plata cheltuielilor de judecată.

Plângerea a fost înregistrată în data de 20 iulie.

Citește și: Danezii au demarat lucrările în România: Ce fabrică va ridica un titan mondial

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.