Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul român condamnat pentru terorism îi dă în judcată pe Klaus Iohannis și pe greii României: vizați sunt și Orban, Arafat, Rafila sau Voiculescu

Klaus Iohannis

Primul român condamnat pentru terorism, Dragoș Ciupercescu,  l-a chemat la tribunal pe președintele României, Klaus Iohannis. Pe lângă președinte, Dragoș Ciupercescu i-a mai dat în judecată și pe Ludovic Orban, Alexandru Rafila, Nelu Tătaru, Vlad Voiculescu și Raed Arafat, informează gandul.ro. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul București, Secția a V-a Civilă, însă primul termen de judecată nu a fost stabilit.

Fost cadru militar, Ciupercescu a fost eliberat condiționat la sfârșitul anului 2017, după ce, în februarie 2007, primise o condamnare de 18 ani de detenție, pentru terorism. El a detonat o grenadă defensivă în curtea liceului Jean Monnet din Capitală și a rănit cinci copii.

Ciupercescu s-a arătat nedreptățit de măsurile luate pentru combaterea pandemiei de COVID-19, drept pentru care, anul acesta, în luna aprilie, a deschis un proces la Tribunalul București, în care i-a chemat în judecată pe toți factorii politici pe care i-a considerat responsabili pentru restrucțiile impuse în vederea limitării efectelor pandemiei.

Drept pentru care acesta i-a solicitat daune președintelui Klaus Iohannis, dar și fostului premier Ludovic Orban, fostului reprezentat al României la Organizația Mondială a Sănătății, deputatul Alexandru Rafila, foștilor miniștri ai Sănătății Nelu Tătaru și Vlad Voiculescu, dar șefului Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) Raed Arafat.

Citește și: CTP îl face PRAF pe Klaus Iohannis: 'Ești ridicol și jenant. E de-a dreptul grotesc!' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.