Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prințul Harry: Rețelele de socializare online sunt 'mai periculoase' decât drogurile și alcoolul

Printul Harry

Prințul Harry al Marii Britanii a spus, în timpul unei dezbateri despre sănătatea mintală a copiilor, că rețelele de socializare online sunt "mai periculoase" decât drogurile și alcoolul, relatează theindependent.co.uk, potrivit Mediafax.

"Rețelele de socializare online creează mai multă dependență decât drogurile și alcoolul și sunt mult mai periculoase, fiindcă sunt tratate normal și nu au restricții", a afirmat prințul Harry, în timpul unui eveniment organizat de Royal Foundation pentru propria campanie pentru sănătate mintală Heads Together.

Prințul a declarat că jocurile video precum "Fortnite", care este popular în rândul copiilor, nu ar trebui să fie permise, deoarece predispun la tulburări. "Ce beneficii ai dacă ții jocul acela în casă?", a continuat el. "Există pentru a-ți da dependență - o dependență menită să te țină în fața computerului cât se poate de mult. Este un lucru extrem de iresponsabil", a spus acesta.

La eveniment, ducele de Sussex a mai vorbit despre stigmatizarea persoanelor cu probleme mintale. El le-a spus participanților la dezbatere că s-au făcut mari progrese în ceea ce privește normalizarea discuțiilor despre sănătatea mintală, dar că societatea mai trebuie să evolueze.

Citește și: Angela Merkel pune PRESIUNE pe Theresa May - Cancelarul Germaniei bate cu pumnul în masă pe URGENTAREA Brexit

Recent, prințul Harry și soția sa, ducesa Meghan de Sussex, și-au lansat pe platforma de socializare online Instagram un cont oficial, care, după nici o zi, a strâns peste 2 milioane de admiratori.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 37 de ani, urmează să nască în câteva săptămâni. Anul trecut, pe 15 octombrie, palatul Kensington a anunțat că ducesa Meghan de Sussex este însărcinată, iar copilul, al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se va naște în primăvara lui 2019. Aflată la un eveniment oficial, la începutul lunii ianuarie, fosta actriță americană Meghan Markle a sugerat că bebelușul se va naște în luna aprilie.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit în mai 2018, după o relație de doi ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.