Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme pentru băncile care l-au împrumutat pe Elon Musk să preia Twitter. Miliardarul, așteptat să dezvăluie un plan de afaceri mai clar

Sky News
Elon Musk

Băncile care i-au împrumutat 12,7 miliarde de dolari lui Elon Musk pentru preluarea Twitter, într-un acord în valoare de 44 de miliarde de dolari, vor păstra datoria până la începutul anului viitor, aşteptând ca miliardarul să dezvăluie un plan de afaceri mai clar, pe care să îl poată prezenta investitorilor, a relatat Financial Times, scrie news.ro.

Potrivit unor surse citate de publicaţie, grupul de creditori, condus de Morgan Stanley, Bank of America şi Barclays, a recunoscut că aceştia rămâne blocaţi cu datoria în contabilitate luni sau chiar mai mult şi că vor ajunge probabil să sufere pierderi uriaşe de pe urma pachetului de finanţare, potrivit surselor citate în articolul publicat de Financial Times.

Morgan Stanley, Bank of America şi Twitter nu au răspuns imediat unei solicitări de comentarii din partea Reuters, în timp ce Barclays a refuzat să comenteze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.