Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorii fac percheziții acasă la șeful Antifraudă ANAF! A fost propusă suspendarea din funcție

Nicolae Romeo-Florin

Nicolae Romeo-Florin e la un pas de suspendare din funcția de șef al Antifraudă ANAF după ce DNA l-a pus sub urmărire penală.

"Având în vedere comunicatul DNA, prin care a fost anunțatã dispunerea efectuãrii urmãririi penale fațã de domnul Nicolae Romeo-Florin, vicepreședinte ANAF, pentru suspiciune rezonabilã privind activitatea acestuia din vara anului 2010, când deținea funcția de consilier superior în cadrul ANAF - Direcția Generalã de Coordonare Inspecție Fiscalã și nu coordona activitatea Direcției Generale Antifraudã Fiscalã, am propus premierului Victor Ponta suspendarea acestuia din functie, pânã la clarificarea situației.", a anunțat Gelu Ștefan Diaconu, președinte ANAF.

Citește și: DNA a anunțat ce se întâmplă cu șeful Antifraudă ANAF

În plus, procurorii DNA Ploieşti efectuează  percheziţii la locuinţele din Prahova ale vicepreşedintelui ANAF, Nicolae Romeo-Florin, care a fost audiat timp de mai multe ore într-un dosar de trafic de influenţă, au declarat surse judiciare.

Potrivit surselor citate, procurorii au descins la locuinţele deţinute de vicepreşedintele ANAF în Ploieşti şi într-o altă localitate din Prahova, iar la finalizarea percheziţiilor acesta va fi readus la sediul DNA.

Citește și: Încă o GAFĂ a lui Klaus Iohannis: A făcut revoluționar un pușcăriaș

Vicepreşedintele ANAF Nicolae Romeo-Florin, care a fost audiat timp de mai multe ore la sediul DNA Ploieşti, a fost scos din sediul instituţiei şi preluat de o echipă de lucrători ai DNA, avocatul acestuia spunând că "sunt proceduri în derulare".

Citește și: Cea mai proastă veste pentru Victor Ponta: Anunțul făcut de PNL

Alexandru Chiciu, avocatul lui Nicolae Romeo-Florin, a afirmat că nu poate comenta asupra dosarului în care este vizat clientul său, însă a precizat, răspunzând unor întrebări, că procurorii DNA Ploieşti nu au dispus măsuri preventive împotriva acestuia. De asemenea, întrebat unde este dus clientul său, avocatul a declarat că sunt proceduri judiciare în derulare.

Citește și: Detalii ULUITOARE de la judecători: Cum făcea Alina Bica rost de bani când era șefă la DIICOT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.