Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorul 'Portocală', război total în declarații cu Tudorel Toader: 'Nu înțeleg de ce se lasă manipulat. Nu e normal să se întâmple așa ceva'

Inquam Photos / Liviu Florin Albei
mircea negulescu pg

Procurorul Mircea Negulescu, zis și 'Portocală', a reacţionat joi, la miezul nopţii, la Realitatea TV, la puţin timp după ce ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, confirmase că acesta făcuse un denunț împotriva șefei sale, procurorul şef al DNA, Laura Codruța Kovesi.

„Nu înțeleg de ce domnul ministru al Justiției a intrat în jocul manipulării și vorbește despre un eventual denunț pe care eu l-aș fi făcut împtriva dnei Kovesi. Nu dețin date compromițătoare referitoare la doamna procuror șef. (...) Nu înțeleg de ce dl ministru intră în acest joc, se lasă manipulat de persoane care au calitatea de inculpat în diferite cauze. Nu cred că e normal să se întâmple așa ceva.”, a spus Mircea Negulescu, la Realitatea Tv, adăugând că el și-a făcut meseria cu bună credință.

Mircea Negulescu a comentat și demersul lui Tudorel Toader, care a cerut protecție pentru procurorul Elena Iordache.

„Am citit declarația dlui ministru. Înainte a apărut o știre potrivit căreia o doamnă deputat a făcut o interpelare că se fac presiuni asupra procurorului de caz, cu referire la mine și Onea, după care ministrul Justiției a solicitat protecție la CSM pentru magistratul respectiv, ca pe seară să apară știrea că eu am făcut denunțuri de zeci de pagini cu identitate protejată. Dacă e așa, înseamnă că dl ministru a săvârșit o infracțiune că mi-a dezvăluit identitatea”, a mai spus Negulescu, care a adăugat că ținta nu este el, ci Kovesi și alte persoane din sistem care încearcă să se lupte cu corupția.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.