Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prognoza care demontează vorbele din bătrâni: Cum va fi vremea de Paște! Anunț important al meteorologilor

www.radiotimisoara.ro
termometru, vremea

Marți, în țară, vremea va fi predominant frumoasă și, mai ales în vestul, centrul și nordul țării, se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare ziua în nord-vest, sud-est și zona înaltă de munte.

Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade pe litoral și 20 de grade în Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -2 și 8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni, unde se mențin condiții de apariție a brumei. Noaptea în zonele joase vor fi condiții de ceață.

Citește și: Vremea se schimbă radical: Meteorologii au anunțat prognoza pentru București

În București, vremea va fi frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 16...17 grade, iar cea minimă de 2...4 grade. Noaptea vor fi condiții de ceață.

Miercuri, în țară, vremea va fi frumoasă și caldă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est și în zona înaltă de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 22 de grade, mai scăzute pe litoral și în Delta Dunării, spre 10 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 0 și 10 grade, cu cele mai scăzute valori în estul Transilvaniei, unde se mențin condiții de brumă. Dimineața și noaptea, izolat, va fi ceață.

Citește și: Kovesi a început 'DECAPITĂRILE' în teritoriu: Ce procuror va prelua frâiele unei filiale IMPORTANTE

În București, vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 20...21 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 5 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

În intervalul joi-duminică, în țară, vremea va fi caldă în majoritatea regiunilor, iar probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai mare în regiunile vestice și sud-vestice. În București, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal în această perioadă. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă, anunță Romaniatv.net.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.