Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD: Ilie Sârbu îl poate înlocui pe Nicolae Văcăroiu

psd1

Senatorul Ilie Sârbu intenţionează să-şi anunţe demisia de la conducerea grupului PSD din Camera superioară a Parlamentului, potrivit unor surse politice. Surse din PSD au confirmat pentru stiripesurse.ro că socrul lui Ponta ar urma să-şi dea demisia şi din PSD pentru că este interesat de un post la Curtea de Conturi.

Deputatul Petre Daea considera ca senatorul Ilie Sârbu ar fi potrivit pentru preluarea unei functii la Curtea de Conturi, deoarece îl recomanda experienta din viata economica si politica.

'Pe domnul Ilie Sârbu îl recomanda experienta dumnealui în viata economica si politica. Este om echilibrat si stapânit. Stiti si dumneavoastra ca la organele de control trebuie sa ai multa stapânire, pe care domnia sa a probat-o', a precizat Petre Daea, la finalul discutiilor din Comisia de agricultura a Camerei Deputatilor.

Citește și:  Cine va fi urmașul lui Sârbu?

El a precizat, pentru Agerpres, ca nu este niciun fel de problema daca Ilie Sârbu va prelua presedintia Curtii de Conturi, înlocuindu-l pe actualul presedinte Nicolae Vacaroiu, Daea motivând ca 'între prieteni se mai întâmpla asa ceva'.

Citește și: Lider al Coaliției, despre retragerea lui Sârbu: Ar fi o pierdere

'Eu stiu ca sunt prieteni si între prieteni nu este niciun fel de problema când se întâmpla asa ceva. Prietenia este înteleasa si când se schimba locurile, motiv pentru care nu vad ca s-ar denatura relatiile pe care le au cei doi. Într-un cuvânt, vom astepta, vom vedea, vom comenta si dumneavoastra veti fi foarte bine informati. Eu am facut azi o explorare în mintea celor care decid, deci contati pe relativitatea ei', a subliniat Daea.

În opinia deputatului PSD, Ilie Sârbu 'ia tot timpul decizii bune' si va fi un valoros membru al PSD indiferent unde va lucra.

Citește și: Se rupe PSD în Senat?

'Domnul este si va fi, indiferent unde lucreaza, un membru al PSD si chiar unul valoros si stiu ca ia tot timpul decizii bune. PSD a trecut prin diferite etape interpretate de presa si de lumea din afara partidului ca perioade grele, tocmai de aceea este un partid sanatos, serios si stabil, pentru ca trece perioadele grele, le trece pe toate. Nu stiu daca domnul Ilie Sârbu s-a consultat cu cineva din partid, dar banuiesc ca are întelepciunea necesara, dar si orientarea cuvenita pentru a plamadi bine o asemenea decizie. Dupa cum spuneam, eu am încredere în deciziile pe care le ia domnul Ilie Sârbu', a adaugat deputatul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.