Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD iese la atac prin comunicatorii externi: RAFALĂ de acuzații la adresa lui Klaus Iohannis

pixabay.com
diverse, sah

Din PSD a pornit un val de atacuri la adresa președintelui Klaus Iohannis și a opoziției. După ce premierul Viorica Dăncilă a trimis o scrisoare la Bruxelles, prin care acuză jocurile președintelui, acum europarlamentarii PSD au ieșit la atac împotriva lui Iohannis.

Citește și: Partidul Social Democrat din Elveția, atac VIOLENT la adresa lui Liviu Dragnea: El este PĂPUȘARUL

Iată mesajele venite în rafală de la europarlamentarii PSD:

- Dan Nica (liderul europarlamentarilor PSD): „Încă din seara protestelor, preşedintele Iohannis a lansat o serie de acuzaţii dure la adresa Jandarmeriei, în lipsa oricăror dovezi şi informaţii operative. Acest fapt denotă rea-voinţă şi dorinţa evidentă de a stimula şi mai mult violenţele existente. Ca şi Băsescu, Iohannis nu este interesat de stingerea conflictelor din societatea românească ci, dimpotrivă, de escaladarea lor pentru câştiguri electorale. Toate acestea în tandem cu un aparat de propagandă agresiv, finanţat din surse obscure. Cred că s-au depăşit nişte limite democratice în acest război politic şi consider necesară înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă, care să aducă lumină pe scena publică", a declarat liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica.

- Răzvan Popa (europarlamentar PSD): "Consider că tentativele de manipulare și informațiile false aruncate pe piață cu privire la evenimentele de la proteste, dar și încurajarea mișcărilor de stradă de către liderii opoziției au drept obiectiv blocarea și îndepărtarea unei guvernări performante. Realitatea este că rezultatele economice obținute și măsurile luate în timpul acestei guvernări construiesc premizele clare pentru o menținere a PSD la guvernare și după 2020. Stimularea violențelor, lansarea de informații false menite a discredita instituțiile, tentativele clare de manipulare a realității sunt, de fapt, eforturi îndreptate doar către acest obiectiv", a afirmat europarlamentarul Răzvan Popa, într-o postare sâmbătă pe Facebook.

- Gabriela Zoană (europarlamentar PSD): "Ceea ce a încercat să facă în data de 10 august Opoziția din România, ascunzându-se după mișcări precum #Rezist și după vocea unor influenceri din online, organizând așa numitul protest al Diasporei, mișcare la care au participat câteva mii de români care lucrează în afara granițelor țării și câteva mii de români care constituie masa de manevră a Opoziției la fiecare încercare de a dărâma Guvernul, se numește încercare de răsturnare violentă și nedemocratică a puterii politice", a declarat europarlamentarul Gabriela Zoană, într-un comunicat de presă al PSD.

- Rovana Plumb (Președintele Organizației de Femei din PSD) "Toată această situație a fost generată și propagată de mesajele și acțiunile de incitare la nesupunere civică și haos transmise în spațiul public de liderii și reprezentanții partidelor din Opoziție. Resping cu fermitate orice agresiune împotriva unei femei care își făcea datoria de a asigura protecția protestatarilor pașnici. Totodată, condamn toate încercările domnului președinte Iohannis și ale partidelor din Opoziție pentru divizarea cetățenilor, sfidarea ordinii publice, dezinfomarea și instigarea de a pune presiune pe membrii Guvernului", a declarat ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.