Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD susține înființarea Ținutului Secuiesc

tinutul secuiesc

Potrivit cotidianului Informația Harghitei, la şedinţa ordinară a Consiliului local Miercurea Ciuc din data de 27 iunie a.c., un punct distinct de pe ordinea de zi a fost „Proiectul de hotărâre privind unele măsuri privind apărarea unor interese legitime ale locuitorilor din municipiul Miercurea-Ciuc”, un proiect iniţiat de consilierii Veres Dávid şi Somay Péter, având la bază avizele favorabile din partea comisiilor de specialitate. Proiectul a trecut fără nici o rezervă de la proiect de hotărâre la hotărâre a Consiliului local.

Traian Chindea, membru PSD Harghita și membru al CL Miercurea Ciuc, a votat în favoarea acestui proiect, spre stupefacția comunității românești din Harghita. În ciuda acestui vot uluitor al unui reprezentant PSD, conducerea PSD Harghita, reprezentantă prin Mircea Dușa, ministrul Apărării Naționale, nu a reacționat în niciun fel.

Ulterior, în încercarea de a mușamaliza votul consilierului PSD, în data de 11 iulie a.c. conducerea PSD Miercurea Ciuc a remis un comunicat de presă în care neagă faptul că Traian Chindea ar fi votat în favoarea proiectul de autonomie al ținutului secuiesc. Jurnaliștii cotidianului Informația Harghitei au verificat însă votul și confirmă faptul că la ședința în care a fost votat acest proiect nu a existat niciun vot împotriva acestui proiect și nicio abținere, anunță dantanasa.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.