Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

R. Bogdan arată cu degetul spre procurori și Servicii: ‘Au dormit! Drenarea banilor prin sistemul de sănătate este o realitate, iar baronii locali o fac’

facebook.com
Rareș Bogdan

Prim vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, a explicat de ce liderii PSD țin atât de mult la menținerea spitalelor sub coordonarea Consiliilor Județene. El susține că în acest fel banii publici sunt „drenați”. Ca exemplu pozitiv el a ținut să menționeze cazul de la Cluj, unde liberalul Alin Tișe conduce și coordonează eficient spitalul.

Citeste si: VIDEO - Ludovic Orban recunoaște: 'La instalațiile interioare n-au fost făcute verificări, iar la cele de oxigen ultima a fost făcută în martie 2020'

„Îmi amintesc ziua de 20 mai și atunci marea preocupare a PSD a fost să modifice ordonața Orban în care nu erau de acord ca spitalele să nu aibă manageri numiți de minister, ci să continue să fie numiți de președinții de Consiliul Județean, de baronii locali. Drenarea banilor prin sistemul de sănătate publică este o realitate, iar baronii locali o fac.

Faptul că procurori locali, servicii au dormit este o altă hachiță...

Există un alt CJ, cum e la Cluj, unde managerii au șefi de 10 ani, unde sunt exemplu de management. Sau la Oradea. Și aceste două județe tot în România se află și arată altfel”, a spus europarlamentarul Rareș Bogdan la postul B1TV.

Zece oameni și-au pierdut viața în incendiul de la Piatra Neamț, iar mai multe persoane sunt în stare gravă. Spitalul de la Piatra Neamț se află în subordinea Consiliului Județean, condus de Ionel Arsene (PSD).

În ultimul an spitalul a avut 8 manageri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.