Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor, atac EXPLOZIV la 'politicienii mincinoși care manipulează'

www.agerpres.ro
radu tudor

Jurnalistul Radu Tudor arată că este un român pro european, ceea ce îl deosebește de politicienii mincinoși, care îi manipulează pe cei săraci cu duhul. El arată că orice politician anti-european este defazat din punct de vedere istoric și geografic.

Citește și: VIDEO - Viorica Dăncilă a spart gheața: dialog cu un protestatar / 'Iau 22 de milioane și în mână 13. Unde sunt restul banilor?'

”Sunt un roman pro european. Spre deosebire de unii politicienii mincinosi, ce manipuleaza pe cei saraci cu duhul in sens anti-european, patriotismul meu e decent. Lupt zi de zi pentru aparare, sanatate, agricultura, patrimoniu. Si altele. O fac din convingere, fara sa-mi doresc manipulari populiste pentru voturi. Occidentalii suntem noi, de la Atlantic la Marea Neagra, de cand e istoria. Asa am invatat la scoala, in liceu, la facultate. Cele peste 20 de emisiuni realizate cu regretatul istoric Dinu C. Giurescu mi-au intarit reperele istorice ale apartenentei noastre europene. 
Cine se declara altceva, ori e analfabet dpdv istoric ori asiatic, deci geografic si mental ne-european.”, scrie Radu Tudor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.