Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raiffeisen Bank a devenit acţionar principal la Raiffeisen Banca pentru Locuinţe, iar noul nume al băncii este Aedificium Banca pentru Locuințe

Raiffeisen

Raiffeisen Bank a devenit acţionar principal la Raiffeisen Banca pentru Locuinţe, iar noul nume al băncii este, începând de miercuri, Aedificium Banca pentru Locuinţe, informează un comunicat remis miercuri AGERPRES.

Citește și: Veriga lipsă a fost găsită! Legătura dintre Dan Barna și serviciile secrete/Cum a fost fabricat USR-ul

Potrivit sursei citate, în această vară, Raiffeisen Bank a devenit acţionar principal, cu o participaţie de 99,9993%, la Raiffeisen Banca pentru Locuinţe şi a decis să schimbe logo-ul şi denumirea băncii.

"Necesitatea modificării identităţii vizuale şi a numelui au apărut odată cu modificarea acţionariatului băncii pentru că o parte a siglei noastre aparţinea fostului acţionar, Bausparkasse Schwabisch Hall Germania. Decizia de a o redenumi vine din dorinţa noastră de a avea o identitate diferită pentru cele două bănci Raiffeisen de pe piaţă, pentru că ele activează diferit. Aedificium leagă numele băncii de obiectul ei de activitate. Schimbarea numelui şi a siglei nu afectează în niciun fel contractele de economisire-creditare ale clienţilor băncii", a declarat Ileana Cioana, preşedinte Aedificium Banca pentru Locuinţe.

Potrivit actului constitutiv, Raiffeisen Banca pentru Locuinţe avea trei acţionari: Raiffeisen Bank România, Bausparkasse Schwabisch Hall Germania, care deţineau fiecare câte 33,325% din acţiuni, şi Raiffeisen Bausparkasse Austria, care deţinea 33,35% din participaţii. În prezent, acţionarul principal al băncii este Raiffeisen Bank România.

Citește și: Plecare de răsunet de la PRO TV! Cine părăseşte postul după 15 ani

Activând de peste 20 de ani în România, Raiffeisen Bank este o bancă universală de top cu peste 2 milioane de clienţi individuali, 92.000 de IMM-uri şi 5.700 de corporaţii. Banca are 5.000 de angajaţi, peste 400 de agenţii în toată ţara, 900 de ATM-uri, 20.000 de POS-uri şi 250 de MFM-uri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.