Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapperul Post Malone s-a menţinut pe primul loc în Billboard 200; The Lumineers şi Korn au debutat în top 10

Ed Sheeran Wiki
Billboard Music Awards

Rapperul Post Malone şi albumul „Hollywood’s Bleeding” s-au menţinut pe primul loc în Billboard 200, unde The Lumineers şi Korn au debutat în top 10, scrie news.ro.

„Hollywood’s Bleeding” a fost vândut în a doua săptămână de la lansare, încheiată pe 19 septembrie, în 198.000 de unităţi, potrivit cifrelor Nielsen Music.

Pe locul al doilea în clasamentul american al albumelor a debutat grupul folk rock The Lumineers, cu „III”, care a fost vândut în 86.000 de unităţi. Cel de-al treilea album de studio al trupei este şi al treilea pentru care locul secund în Billboard 200 e cea mai înaltă poziţie pe care s-a clasat. Înaintea lui au fost „Cleopatra” (2016) şi albumul omonim, lansat în 2013.

„Lover” al lui Taylor Swift a coborât, după a patra săptămână de top, o poziţie, până pe locul al treilea, cu 79.000 de unităţi vândute.

Rapperul Young Thug şi „So Much Fun” s-au menţinut pe locul al patrulea, cu 49.000 de unităţi vândute în a cincea săptămână de la lansare, în timp ce Lil Tecca şi „We Love You Tecca” şi-au păstrat poziţia, a cincea, cu 44.000 de unităţi vândute în a treia săptămână de la debut.

Citește și: Justiția europeană a decis: 'Dreptul la uitare' al navigatorilor europeni pe Internet NU se aplică în întreaga lume

Lizzo şi „Cuz I Love You” s-au menţinut pe locul al şaselea, cu 36.000 de unităţi vândute în a 22-a săptămână de la debut, iar Billie Eilish şi „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” au urcat un loc, până pe şapte, cu 35.000 de unităţi vândute în a 25-a săptămână de la lansare.

Trupa nu metal Korn a înregistrat acum a 14-a prezenţă în top 10 al Billboard 200. Albumul „The Nothing” a debutat pe locul al optulea, cu 33.000 de unităţi vândute. Astfel, grupul egalează Van Halen ca a cincea trupă rock cu cele mai multe albume în top 10. Înaintea lor se află: The Rolling Stones, cu 37, The Beatles, cu 32, Dave Matthews Band, cu 16 şi Santana, cu 16.

Chris Brown s-a clasat pe locul al nouălea în Billboard 200, în urcare două poziţii, cu albumul „Indigo”, vândut în 33.000 de unităţi în a 12-a săptămână de la lansare. Lil Nas X şi EP-ul „7” au urcat şapte poziţii, până pe zece, cu 30.000 de unităţi vândute în a 13-a săptămână de la lansare.

Billboard 200 clasifică cele mai populare albume din Statele Unite pe parcursul unei săptămâni, pe baza consumului multi-metric, care include vânzarea de copii fizice ale discurilor, single-urilor (10 cântece înseamnă un album) şi activitatea online (1.500 de accesări sunt egale cu un album).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.