Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția momentului. Nicușor Dan, despre medicul-candidat al Alianței PSD-PNL: Va face tot ce vrea PSD-ul

Facebook
Nicusor Dan

Actualul primar al Capitalei Nicușor Dan a declarat că a interacționat cu Cătălin Cîrstoiu din perspectiva funcției pe care o deține. Edilul a precizat că cel mai probabil va lua voturi și din electoratul PNL.

„Din trei discuții câte am avut au fost toate la obiect, ce dorea Spitalul Universitar prin directorul lui. Pentru moment nu vreau să vorbesc de domnia sa ca persoană, aștept să citesc, că nu i-am făcut fișa.

Am vorbit de două sau trei ori la telefon pe o chestiune legată de Spitalul Municipal, o extindere, o autorizație, certificat de urbanism”, a declarat Nicușor Dan, la Digi 24, despre Cătălin Cîrstoiu.

Nicușor Dan spune că un rol important îl are Gabriela Firea

Despre faptul că nu se înrolează în unul din cele două partide de la putere, primarul a precizat că Cîrstoiu va face ceea ce îi vor dicta social-democrații.

„Independent a fost și domnul Oprescu și a făcut politica PSD-ului. Va fi un primar PSD, cu program PSD. A fost prezentat de această coaliție, un rol important în această mișcare îl are doamna Gabriela Firea. Mi-e greu să cred că domnul doctor, dacă partidul vine și propune ceva, de exemplu să dea un PUZ pentru un rechin imobiliar, o să spună nu”, a mai spus el.

Întrebat dacă mizează pe voturile simpatizanților PNL, dat fiind faptul că medicul-candidat reprezintă atât PSD cât și PNL, Nicușor Dan a răspuns afirmativ.

„Desigur. Eu vreau, aștept, îmi doresc sprijinul tuturor votanților de dreapta. În 2020, după 12 ani de guvernare locală PSD în București, am avut o presiune a întregului public de dreapta și tot ce am făcut în acest mandat a fost pentru a satisface exigențele cu care acest public m-a creditat”, a declarat actualul primar.

Nicușor Dan mizează pe voturi din partea simpatizanților PNL

„Am și eu prieteni care au votat toată viața PNL și își pun acum întrebarea dacă pot să voteze o listă comună PSD-PNL, deci pentru toți oamenii aceștia și pentru perspectiva de a avea un primar care, pe de o parte să ducă marile lucrări de infrastructură înainte și pe de altă parte să nu coabiteze cu rechinii imobiliari, cred că tot acest acest public de dreapta poate să dea un vot”, a precizat Nicușor Dan.

Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă l-au prezentat miercuri pe candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu.

Gabriela Firea şi Sebastian Burduja sunt coordonatorii campaniei pe Bucureşti, prima care l-a prezentat pe Cîrstoiu fiind chiar Gabriela Firea, care a subliniat că este momentul ca bucureștenii să simtă că se trece peste orgolii și a dat asigurări că va munci chiar mai mult în această campanie.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a adăugat că nu s-a certat nici cu Firea, nici cu Burduja și că amândoi au fost de acord să se vină cu o echipă și un program administrativ.

Cine îl susține pe Nicușor Dan

Actualul primar general se bazează pe susținerea Alianței Dreapta Unită formată din partidele USR, PMP și Forța Dreptei.

Dan mizează, totodată, pe indecișii cărora nu le este pe place alianța făcută de PSD și PNL cu un candidat comun.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.