Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacții la cald după meciul Dinamo - Chindia. Emil Săndoi, antrenorul de la Chindia: 'Este unul dintre cele mai bune jocuri pe care le-am făcut'

www.stiriletvr.ro
Emil Săndoi

Tehnicianul echipei Chindia Târgovişte, Emil Săndoi, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Dinamo, scor 1-0, că îşi felicită fotbaliştii pentru atitudine şi că a fost unul dintre cele mai bune jocuri ale formaţiei sale, relatează News.ro.

“Vreau să îi felicit pe băieţi pentru evoluţia aproape pe tot parcursul jocului de astăzi. Am demonstrat că suntem o echipă disciplinată, care şi-a creat ocazii de gol. Este o victorie meritată. Băieţii au conştientizat că numai cu muncă, cu dăruire, cu sacrificiu şi cu disciplină de joc se pot obţine rezultate. Am abordat cu o atitudine bună această partidă. Este unul dintre cele mai bune jocuri pe care le-am făcut”, a spus Săndoi la Digi Sport.

El a vorbit şi despre starea terenului la partida cu Dinamo: “Mă aşteptam să fie chiar mai rău terenul. La frigul care a fost şi ninsoarea care a căzut terenul a fost destul de bun. Jucătorii au putut să aibă stabilitate pe picioare”.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

Golul a fost marcat de Berisha, în minutul 65.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.