Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Real Madrid şi-a asigurat apărarea 'anti-Messi': Madrilenii îl achiziţionează pe duşmanul de moarte al căpitanului Barcelonei

www.agerpres.ro
Lionel Messi Barcelona

Real Madrid se pregătește să își întărească apărarea cu fundașul care îl urăște de moarte pe Messi. Junior Firpo, în vârstă de 22 de ani, și-a declarat "iubirea" față de căpitanul Barcelonei pe vremea când avea 16 ani, potrivit mediafax.

Dăncilă joacă tare în Suceava: promisiuni pentru primari și atacuri la Gheorghe Flutur

În anul 2012, actualul jucător al celor de la Betis a postat pe contul lui de Twitter mesaje în care îl numea "șobolan" pe Messi, spunea că dorește să moară și l-a înjurat și de mamă.

Real Madrid l-ar putea aduce pe Junior Firpo în această vară, contra sumei de 20 de milioane de euro. "Tatăl meu se emoționează când a auzit de interesul celor de la Madrid", a spus fundașul din Republica Dominicană pentru cei de la El Chiringuito de Jugones. În plus, cei de la Diario Gol dau ca sigur transferul, precizând că "discuţiile s-au încheiat chiar în această săptămână".

Ea e FEMEIA care îl poate SALVA pe Liviu Dragnea: Declarația făcută în fața judecătorilor îl poate ACHITA pe liderul PSD

În acest sezon, Firpo a jucat în 29 de meciuri în toate competițiile pentru Real Betis și a marcat trei goluri, reușind cinci pase decisive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.