Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Recep Erdogan anunţă că cei care nu întrevăd nicio soluţie militară în Siria ar trebuie să-şi retragă trupele

sputnik
Erdogan

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a afirmat luni că cei care nu cred într-o soluţie militară în Siria ar trebui să-şi retragă trupele, după ce Rusia şi SUA au afirmat că nu este posibilă nicio soluţie militară în Siria, relatează Reuters. 'Am probleme cu înţelegerea acestor comentarii. Dacă o soluţie militară este în afara discuţiei, atunci cei care spun asta ar trebui să-şi retragă trupele', a declarat Erdogan, înainte de a efectua o vizită în Rusia.

El a spus că va discuta chestiunea cu preşedintele rus Vladimir Putin, precum şi cea privind o soluţie politică în Siria, paşii de urmat în comun cu Rusia în regiunea Afrin din Siria şi detalii despre un acord privind un sistem de apărare antirachetă S-400.

Preşedintele american Donald Trump şi omologul său rus Vladimir Putin şi-au exprimat acordul că 'nu există soluţie militară' la războiul din Siria, a anunţat sâmbătă Kremlinul, citând un comunicat comun, conform Agerpres. 'Preşedinţii au căzut de acord că actualul conflict din Siria nu are soluţie militară' şi au confirmat 'hotărârea lor de a învinge gruparea Statul Islamic', potrivit site-ului Kremlinului. Conform Moscovei, comunicatul comun a fost adoptat în marja Forumului de cooperare economică Asia-Pacific (APEC) din Vietnam.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.