Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Record la Noaptea Muzeelor: 212 participanți din întreaga țară

www.adevarul.ro
Muzeul National al Romaniei

Ediția din acest an a evenimentului "Noaptea Muzeelor" înregistrează un nou record, 212 participanți din întreaga țară urmând să ofere vizitatorilor, pe 20 mai, evenimente și programe extinse.

"Sâmbătă, 20 mai, ne vedem pe străzile Capitalei și în țară pentru a savura toate evenimentele și programele extinse pe care muzeele și prietenii Nopții Muzeelor le-au pus la cale. Ediția de anul acesta înregistrează un nou record: 212 participanți își deschid porțile în toată țara de Noaptea Muzeelor, dintre care 170 sunt muzee. Evenimentele încep în unele puncte muzeale chiar din cursul dimineții și se încheie la 4,00 dimineața", a informat echipa Nopții Muzeelor , prin intermediul unui comunicat de presă, conform Agerpres.

În București, 54 de muzee și prieteni ai muzeelor sunt de găsit pe harta evenimentului care poate fi descărcată digital de pe site-ul: http://noapteamuzeelor.ro/wp-content/uploads/2017/05/Harta_bucuresti-web.jpg.

O versiune tipărită a hărții va putea fi găsită, sâmbătă, la sediilor tuturor participanților. Cei care doresc să intre în posesia ei mai devreme, o pot găsi la cafeneaua din incinta Muzeului Hărților și al Cărții Vechi (str. Londra nr. 39), vineri între orele 10,00 — 20,00. Cei care vor să pedaleze de Noaptea Muzeelor dar nu au bicicletă, pot să își facă un card I'Velo și să folosească una dintre cele 180 de bicicletele disponibile în stațiile automatizate. "Pentru posesorii de smartphone, Noaptea Muzeelor va fi mai interesantă prin intermediul aplicației Questo care lansează trei trasee deosebite pentru acest eveniment. Veți descoperi trei obiective interesante prin intermediul indiciilor și a unei povești virtuale incitante: Cimitirul Bellu, Muzeul Aviației și Casa memorială Tudor Arghezi. Questo e disponibil gratuit pe link-ul questoapp.com/download-app/", se menționează în comunicat.

Vizitatorii sunt sfătuiți să respecte întocmai circuitele stabilite de muzee pentru eveniment și îndrumările personalului care asigură ghidajul. Programele se găsesc pe siteul: www.noapteamuzeelor.ro sau pe harta Nopții Muzeelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.