Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Referendumurile, adevărata licență a șefului Tel Drum

Eram sigur, alegerile din PSD au fost o gigantică farsă. Nu am avut nici o informație. Dar astăzi, o jurnalistă tânără a devoalat totul. Vă dați seama că, din moment ce se poate într-o secție, se poate în orice secție. Dar asta e adevărata licență politică a lui Dragnea: referendumul. De unde știu? Din dosarul lui. Apoi, îl cunoșteam pe șeful Tel Drum și asta mi-a fost suficient. Pur și simplu, nu poate să se abțină. Sunt sigur că nu a fost un caz singular, ci parte a unei operațiuni de cosmetizare națională a ridicolului. Pentru că nu vorbim decât despre ridicolul ridicat la nivel de politică de partid. Iar pe Everestul ridicolului stă, din ce în ce mai zeflemitor, din ce în ce mai penibil și din ce în ce mai disperat, șeful anticorupților din marele PSD. Anunță victoria, dar uită să vorbească și despre înfrângere. Înfrângerea românilor, pentru că PSD a schimbat un lider care încă se judecă cu unul care este deja condamnat. Și ei vorbesc despre schimbare și progres. Dacă tot nu le este rușine, ba chiar se mândresc cu faptul că sunt conduși de înțeleptul condamnat Dragnea, mai bine l-ar rechema la șefia partidului pe Adrian Năstase. Măcar el este infinit mai educat, nu are diplome luate pe la facultăți exotice și a condus un guvern performant. Dar cine să mai vorbească? PSD a ajuns o armată de teracotă.

Pentru că scrutinul de ieri a fost doar o operațiune de imagine (fraierii care au crezut altceva, vor vedea cum le cere Dragnea voturi folosind o schemă de multiplicare pornită de la numărul de membri-votanți de ieri!). Duminică, DUPĂ ce a fost confirmat oficial, șeful Tel Drum a trecut și la amenințări. ”Vreau să îi asigur pe toţi că nu voi avea nicio ezitare în a duce la capăt toate angajamentele pe care mi le-am luat în ultima perioadă, toate acţiunile de care am pomenit în ultima perioadă chiar dacă s-ar putea ca la un anumit moment unele acţiuni să producă supărare sau chiar să poată să fie dureroase pentru unii dintre noi", a afirmat Dragnea.

Este exact ce merită cei care au crezut că pot negocia cu el. Este ca și cum ai crede că ai făcut un blat cu moartea. N-ai făcut, vine oricum. :)

În final, am să vă lămuresc de ce am început așa comentariul meu. Pentru că totul a fost o gigantică farsă. Citiți acest reportaj de atmosferă făcut de jurnalista Iulia Marin.Restul e...

http://pressone.ro/incognito-cum-l-am-votat-pe-dragnea-fara-sa-fiu-membru-sau-simpatizant-psd/

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.