Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REFORMĂ După ce a angajat candidați cu dosare secretizate, Dominic Fritz anunță concursuri corecte: Neîncrederea e rezultatul anilor de pile

pressalert.ro
Dominic Fritz

Mai mulți membri USR au fost angajați în primăria Timișoara după ce au candidat pentru funcții însă au refuzat să își dezvăluie numele decât după ce au câștigat competițiile. Acum, primarul Timișoarei, Dominic Fritz, anunță că în primăria vor avea loc angajări, cu concursuri corecte, organizate la sânge.

"Neîncrederea și chiar suspiciunea cu care sunt privite concursurile de angajare în administrație, nu doar la Timișoara, ci peste tot în România, sunt rezultatul anilor în care sistemul de pile și relații a funcționat. Concursul de angajare la stat mai este, în unele locuri, doar o formalitate, dacă cunoști pe cine trebuie. Nu și în Primăria Timișoara, acum.

Citește și: MERITOCRAȚIE Candidat SECRET la concurs, șeful USR Timișoara e noul șef de cabinet al primarului Dominic Fritz

Modul acesta corupt și defectuos de management al resurselor umane, pe care l-am denunțat public, a îndepărtat foarte mulți oameni de valoare de o carieră de funcționar. Ceea ce își doreau românii să fie un corp de elită al administrației a ajuns o resursă de locuri de muncă pentru clientelă.

La Primăria Municipiului Timișoara schimbăm modul de a face lucrurile și organizăm concursuri adevărate, în care să avem o competiție reală și cei mai buni să fie angajați. Am scos la concurs 22 de posturi pentru profesioniști din diferite domenii: arhitecți, economiști, ingineri, peisagiști, IT-iști, specialiști în turism, resurse umane sau comunicare.

Avem o mare nevoie de oameni bine pregătiți, în toate domeniile, pentru a mișca lucrurile înainte. Căutăm profesioniști cu experiență, dar și tineri absolvenți de facultate. Pe lângă probarea competențelor profesionale și testarea cunoștințelor din legislație, toți candidații vor trebui să treacă probe care să ateste că știu limbi străine și au competențe în domeniul tehnologiei informației", scrie Fritz pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.